Onze directie binnen Shurgard Self-Storage | Shurgard
✓ Eerste maand huur €1 * ✓ Gratis reservatie & annulatie ✓ Geen voorschot
FOR EVERY MOVE IN LIFE
Menu Menu sluiten
Geef je telefoonnummer in en we bellen je terug.
Door het opgeven van je e-mailadres, aanvaard je dat we je via e-mail kunnen contacteren.
Geef je telefoonnummer in en we bellen je terug.
Dankjewel! We bellen je binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!

Onze directie

Marc Oursin

Chief Executive Officer

Marc Oursin

Sinds januari 2012 is Marc Oursin Chief Executive Officer bij Shurgard Europe.

Hij heeft verschillende functies bekleed in het senior management van grote retailers. In 2010 en 2011 beheerde hij de omschakeling van Sport 2000 in Frankrijk met de participatiemaatschappij Activa Capital. Hij startte zijn professionele carrière bij Promodès van 1987 tot 1995 in Frankrijk en Zwitserland. Van 1995 tot 2009 werkte hij voor Carrefour in Frankrijk, Thailand, Zuid-Korea, Taiwan en België.

Daarnaast was hij in het buitenland actief als bestuurslid van verschillende Franse kamers van koophandel. Marc Oursin heeft een MBA van de Essec Business School in Parijs en een diploma Landbouwtechniek van AgroParisTech.

Jean Kreusch

Chief Financial Officer

Jean Kreusch

Jean Kreusch ging in 2003 aan de slag als Group Controller bij Shurgard. Vanaf juni 2005 is hij CFO en verantwoordelijk voor Finance, Business Analytics, Pricing en Marketing. Van juni 2010 tot december 2011 was hij ook CEO ad interim.

Voor hij naar Shurgard kwam, was Jean Kreusch werkzaam bij Latexia, waar hij in augustus 2000 als VP Finance & Administration aan de slag ging. Van 1996 tot 2000 was hij Group Reporting and Taxation Manager bij het Europese vinylbedrijf. Gedurende vier jaar - tussen 1992 en 1996 - werkte hij op het hoofdkwartier van Holiday Inn voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten als Financial Planning Manager en Director of Management Information.

Jean Kreusch behaalde een diploma Business Administration and Finance van de ICHEC Business School.

Duncan Bell

VP Operations

Duncan Bell

In april 2009 trad Duncan Bell bij Shurgard in dienst als Market Manager voor het Verenigd Koninkrijk. In 2013 was hij ook voor Nederland Market Manager.

Vooraleer hij bij Shurgard aan de slag ging, was Bell actief in de reissector. Van 2006 tot 2008 werkte hij eerst als Sales Director, vervolgens als General Manager voor Travelbag. Hiervoor was Duncan Bell van 1992 tot 2006 General Manager bij Trailfinders in Manchester, Glasgow en Londen.

Duncan Bell behaalde een BA (Hons) in Economische Geschiedenis van de Universiteit van Sheffield.

Ammar Kharouf

VP Human Resources and Legal

Ammar Kharouf

Ammar Kharouf ging in maart 2014 bij Shurgard aan de slag als General Counsel, VP Human Resources en Legal. Voordien werkte hij gedurende 9 jaar als VP Chief Litigation and Operations bij Public Storage.

Voor zijn carrière bij Public Storage werkte Ammar Kharouf voor een internationaal advocatenkantoor.

Ammar behaalde een BA in Internationale Betrekkingen aan de American University en een diploma Rechten aan de University of California, Hastings College of the Law.

Jean-Louis Reinalda

VP Real Estate

Jean-Louis Reinalda

Jean-Louis Reinalda ging in oktober 2015 als Vice President Real Estate aan de slag bij Shurgard.

Jean-Louis kwam over van Media Saturn Holding GmbH, waar hij vijf jaar als Director Real Estate Benelux en vier jaar als Director Real Estate Netherlands werkte. Voordien was hij verantwoordelijke Real Estate bij de Leen Bakker Holding.

Jean-Louis behaalde een doctoraatsdiploma in Nederlands recht en een Executive Master of Real Estate.

* Promotievoorwaarden
De effectieve opslaggrootte kan afwijken van de geschatte afmetingen. Controleer daarom eerst de opslagruimte vooraleer je de huurovereenkomst tekent.

Feefo Gold Trusted Merchant    Fedessa