BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Zoek een vestiging in je buurt
of

Shurgard vestigingen in je buurt

Opslag wanneer als je een kamer of huis verhuurt

Je kinderen zijn de deur uit en eigenlijk is het huis te groot geworden. Je wil nog liever niet verkopen. Dat begrijpen we volledig. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om vrije kamers te gebruiken als B&B.

Het kan best spannend zijn om je huis aan te melden bij Airbnb en onderdak te bieden aan mensen die je nooit eerder hebt ontmoet. Liefst wil je dat er geen persoonlijke spullen meer in de kamer rondslingeren. 

De voordelen van opslag als je een kamer verhuurt

  • Meer ruimte: sla spullen op die je niet dagelijks gebruikt en tover je vrije ruimte om tot een aantrekkelijke Airbnb-kamer.
  • Je gasten voelen zich thuis: door je persoonlijke bezittingen op te slaan, krijgen je gasten het gevoel dat de ruimte echt voor hen bestemd is.
  • Privacy en gemoedsrust: het idee dat je waardevolle spullen veilig zijn opgeslaan, geeft je de vrijheid om dit spannend avontuur aan te gaan. 
Zoek een vestiging in je buurt (geef je postcode of stad in)

Shurgard helpt 

  • Er is altijd een vestiging in de buurt: we hebben 21 vestigingen in en rondom Brussel, Antwerpen, Luik, Gent, Brugge, Leuven en Kortijk, dus je hoeft nooit ver te rijden.
  • Opslagruimtes van 1 tot 30 m²: of je nu een kamer of je hele huis verhuurt, Shurgard biedt je steeds de opslaggrootte die je nodig hebt.
  • Deskundig advies: je kan altijd contact opnemen met onze vestigingsmanagers. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste opslagruimte.
  • Volledige flexibiliteit: jij bepaalt hoe lang (of hoe kort) je bij ons blijft. Ook overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte is geen probleem.
  • Je bezittingen zijn veilig: een persoonlijke pincode geeft je toegang tot de vestiging en jij bent de enige die de sleutel van je opslagruimte bezit.
    Lees hier hoeveel belang Shurgard hecht aan veiligheid.

Klaar om je opslagruimte te reserveren? Sommige ruimtes huur je al aan € 1 voor de eerste maand*

Zoek een vestiging in je buurt (geef je postcode of stad in)

Bespreek met onze experts welke opslagruimte je nodig hebt. Bel ons gratis op 0800 500 08

Geef je telefoonnummer in en we bellen je terug.
Door het opgeven van je e-mailadres, aanvaard je dat we je via e-mail kunnen contacteren.
Dankjewel! We bellen je binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!

Feefo Gold Trusted Merchant    Fedessa