Opslag wanneer als je een kamer of huis verhuurt | Shurgard
✓ Eerste maand huur €1 * ✓ Gratis reservatie & annulatie ✓ Geen voorschot
FOR EVERY MOVE IN LIFE
Menu Menu sluiten
Geef je telefoonnummer in en we bellen je terug.
Door het opgeven van je e-mailadres, aanvaard je dat we je via e-mail kunnen contacteren.
Geef je telefoonnummer in en we bellen je terug.
Dankjewel! We bellen je binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!
Zoek een vestiging
Leeg veld

Opslag wanneer als je een kamer of huis verhuurt

Je kinderen zijn de deur uit en eigenlijk is het huis te groot geworden. Je wil nog liever niet verkopen. Dat begrijpen we volledig. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om vrije kamers te gebruiken als B&B.

Het kan best spannend zijn om je huis aan te melden bij Airbnb en onderdak te bieden aan mensen die je nooit eerder hebt ontmoet. Liefst wil je dat er geen persoonlijke spullen meer in de kamer rondslingeren. 

De voordelen van opslag als je een kamer verhuurt

  • Meer ruimte: sla spullen op die je niet dagelijks gebruikt en tover je vrije ruimte om tot een aantrekkelijke Airbnb-kamer.
  • Je gasten voelen zich thuis: door je persoonlijke bezittingen op te slaan, krijgen je gasten het gevoel dat de ruimte echt voor hen bestemd is.
  • Privacy en vrijheid: het idee dat je spullen in een opslagruimte staan, geeft je de vrijheid om dit spannend avontuur aan te gaan. 
Zoek een vestiging(geef je postcode of stad in)

Shurgard helpt 

  • Er is altijd een vestiging in de buurt: we hebben 21 vestigingen in en rondom Brussel, Antwerpen, Luik, Gent, Brugge, Leuven en Kortrijk, dus je hoeft nooit ver te rijden.
  • Opslagruimtes van 1 tot 30 m²: of je nu een kamer of je hele huis verhuurt, Shurgard biedt je steeds de opslaggrootte die je nodig hebt.
  • Deskundig advies: je kan altijd contact opnemen met onze vestigingsmanagers. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste opslagruimte.
  • Volledige flexibiliteit: jij bepaalt hoe lang (of hoe kort) je bij ons blijft. Ook overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte is geen probleem.
  • Onze veiligheidsmaatregelen: een persoonlijke pincode geeft je toegang tot de vestiging en jij bent de enige die de sleutel van je opslagruimte bezit.
    Meer info over veiligheid bij Shurgard.

Klaar om je opslagruimte te reserveren? Sommige ruimtes huur je al aan € 1 voor de eerste maand*

Zoek een vestiging(geef je postcode of stad in)

Bespreek met onze experts welke opslagruimte je nodig hebt. Bel ons gratis op 0800 500 08

* Promotievoorwaarden
De effectieve opslaggrootte kan afwijken van de geschatte afmetingen. Controleer daarom eerst de opslagruimte vooraleer je de huurovereenkomst tekent.

Feefo Gold Trusted Merchant    Fedessa