BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Bel gratis 0800 500 08  
Menu Menu sluiten

Shurgard Self-Storage in Luik

Het Archeoforum doorzoeken of de Trappen van Bueren beklimmen? Met haar 391 historische gebouwen en meer dan 6.000 boetiekjes en bistro’s werd Luik uitgeroepen tot economische en culturele hoofdstad van Wallonië.

Voor Shurgard is het een eer om aan de groei van deze industriestad te mogen bijdragen door voordelige opslagruimtes aan te bieden.

Selecteer een vestiging in Luik en vraag een offerte aan:

Reserveer online en spaar elke maand tot 25%*
Tijdelijk aanbod

Waarom voor Shurgard Luik kiezen?

  • Bij jou in de buurt: Shurgard biedt opslag aan zowel bedrijven als particulieren in en rondom Luik. Ook goed bereikbaar voor wie uit Huy, Verviers of Waremme komt. Shurgard is makkelijk te bereiken via de E40 of de E25 (afrit Rocourt, vlak bij de Cora) of met bus 74.
  • Makkelijke openingsuren: je hebt 7 dagen op 7 toegang tot je opslagruimte, 365 dagen per jaar.
  • Praktisch: parking is geen probleem. Je kan zelfs voor de ingang van sommige opslagruimtes parkeren om je spullen snel en efficiënt in en uit te laden.
  • Beveiliging: enkel jij hebt toegang tot je opslagruimte met een persoonlijke toegangscode. Onze vestiging is ook uitgerust met camerabewaking.
  • Inpakmateriaal: bij Shurgard kan je ook terecht voor kwalitatieve verhuisdozen en allerhande inpakmateriaal. Wij geven je graag advies bij je verhuis.

Dankzij onze scherpe prijzen is een opslagruimte huren bij Shurgard voor iedereen mogelijk, ook voor studenten in Luik!

Geef je telefoonnummer in en we bellen je terug.
Dankjewel! We bellen je binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!

Feefo Gold Trusted Merchant    Fedessa