BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Bel gratis 0800 500 08  
Menu Menu sluiten

Shurgard Self-Storage in Kortrijk

Kortrijkzanen hebben een neus voor zaken. Denk maar aan de meerwaarde die ze aan hun buursteden Doornik en Rijsel bieden. Ook Shurgard weet wat meerwaarde betekent, zeker op vlak van opslagruimte.

Heb je geen kelder of garage aan je woning? Dan kan je steeds bij Shurgard Kortrijk terecht voor een opslagruimte aan een scherpe prijs.

Selecteer een vestiging in Kortrijk en vraag een offerte aan:

Reserveer online en spaar elke maand tot 25%*
Tijdelijk aanbod

Waarom voor Shurgard Kortrijk kiezen?

  • Bij jou in de buurt: Shurgard biedt opslag aan bedrijven en particulieren in Kortrijk en omgeving. Bijvoorbeeld Kuurne, Buda, Heule, Harelbeke, ... Je vestiging is strategisch gelegen aan de Ring, naast Shopping Kortrijk Noord en aan de kruising van de N395b en de N50. Shurgard Kortrijk is ook makkelijk bereikbaar met bus 52.
  • Makkelijke openingsuren: je hebt 7 dagen op 7 toegang tot je opslagruimte, 365 dagen per jaar.
  • Praktisch: parking is geen probleem. Je kan zelfs voor de ingang van sommige opslagruimtes parkeren om je spullen snel in en uit te laden.
  • Veilig dankzij toegangscode en camerabewaking: je spullen zijn veilig bij ons. Enkel jij hebt toegang tot je opslagruimte met een persoonlijke toegangscode.
  • Inpakmateriaal: bij Shurgard Kortrijk kan je ook terecht voor kwalitatieve verhuisdozen en allerhande inpakmateriaal.

Shurgard biedt opslagruimte aan Kortrijkse bedrijven en particulieren. Dit zowel voor korte als lange termijn en steeds aan een voordelige prijs. Ook studenten die op zoek zijn naar een betaalbare opslagruimte kunnen bij ons terecht. We beschikken over verschillende opslaggroottes en -types.

Geef je telefoonnummer in en we bellen je terug.
Dankjewel! We bellen je binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!

Feefo Gold Trusted Merchant    Fedessa