BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Bel gratis 0800 500 08  
Menu Menu sluiten

Shurgard Self-Storage in Brugge

De 117.000 inwoners van het Venetië van het noorden mogen trots zijn op de diversiteit van hun stad: samen verwelkomen ze jaarlijks meer dan 1,5 miljoen toeristen. Maar waar bergen de Brugse bedrijven en inwoners hun spullen en uitrusting op? Bij Shurgard natuurlijk! We zijn gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimte.

Reserveer online en spaar elke maand tot 25%*
Tijdelijk aanbod

Selecteer een vestiging in Brugge en vraag een offerte aan:

Waarom voor Shurgard Brugge kiezen?

  • Bij jou in de buurt: voor Bruggelingen zowel als bedrijven en inwoners aan de rand van de stad. Shurgard Brugge ligt op 5 minuten van het centrum langs de Damse Vaart-Zuid en is makkelijk bereikbaar via de R30 en de N9.
  • Makkelijke openingsuren: je hebt 7 dagen op 7 toegang tot je opslagruimte, 365 dagen per jaar.
  • Praktisch: parking is geen probleem. Je kan zelfs voor de ingang van sommige opslagruimtes parkeren om je spullen snel in en uit te laden.
  • Veiligheid primeert: al onze vestigingen beschikken over camerabewaking. Enkel jij hebt toegang tot je opslagruimte via een persoonlijke toegangscode en sleutel.
  • Inpakmateriaal: bij Shurgard kan je ook terecht voor kwalitatieve verhuisdozen en allerhande inpakmateriaal.

Shurgard biedt bedrijven een opslagruimte voor hun inventaris of archieven. Ook particulieren die op zoek zijn naar een betaalbare opslagruimte tijdens hun verbouwing of verhuis kunnen bij ons terecht. Dit zowel voor korte als lange termijn en steeds aan een voordelige prijs.

Geef je telefoonnummer in en we bellen je terug.
Dankjewel! We bellen je binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!

Feefo Gold Trusted Merchant    Fedessa