Opslagtips

Shurgard Self-Storage wil het u zo makkelijk mogelijk maken om uw bezittingen bij ons op te slaan. Op deze pagina vindt u tips die handig zijn bij elke stap in het proces. Wij zijn de echte experts op het gebied van opslagruimte en wij kunnen u helpen met alle aspecten van opslag.

Downloaden onze verpakking en opslag tips (PDF - 1,6 MB)


Advies van experts

 

Maak een plattegrond!
Vermijd een schattenjacht in uw opslagruimte! Maak een simpele tekening en markeer alle spullen die je later absoluut moet terugvinden. Hang het plannetje tegen de muur en bespaar jezelf een hopeloze zoektocht achteraf.

Verdeel en heers
Zorg voor een vrije doorgang in het midden van de opslagruimte. Plaats alle dozen en materiaal langs de muren. En ja, dat dingetje van dinges uit de achterste rij zal het eerste zijn wat je terug nodig hebt.
 
  Zet ons vooraan
Zet de spullen die je vaak gebruikt VOORAAN in de ruimte. Logisch, toch? Maar toch de moeite om nog eens te vermelden…
Denk “stapelen” wanneer je verpakt
Maak optimaal gebruik van je opslagruimte door tot aan het plafond te stapelen! Steek voor de veiligheid zware voorwerpen onderaan in de dozen, zo heb je een stabiele basis. Plaats de zwaarste dozen onderaan de stapel. Ziezo!
 
  Reiken tot helemaal bovenaan? Nee, bedankt!
Reiken naar dingen op grote hoogte loopt nooit goed af. Zet een vouwladdertje in je opslagruimte om de dozen te bereiken. Op die manier zal je alleen maar lieve woordjes in uw opslagruimte horen.
Optimalisatietools
Hou wat basisgereedschap zoals enkele schroevendraaiers, een hamer, een tang en een stanleymes bij de hand, zeker als je demonteerbare voorwerpen opslaat. Handig als je de poten van een tafel wil halen waardoor ze slechts half zoveel plaats inneemt.
 
  Als muren konden spreken…
… dan zouden ze zeggen: “Welkom, nieuwe dozen, maar kunnen jullie wel een beetje opschuiven?” Houdt deze afstand in gedachten voor een goede luchtcirculatie.
Hergebruik die koelkast!
Gebruik die eenzame, lege ruimte voor om het even wat er in past. Wij zijn fan van boeken en cd’s. Zet de deur wel op een kier voor de luchtcirculatie. Uw melk hoeft het niet te weten…
 
  Jezelf goed verzorgen houdt je jong
Hetzelfde geldt voor bedden en meubels. Bedek ze met de geschikte beschermingsmaterialen zodat ze in perfecte staat blijven
Rommeldebommel
Lege vuilnisbakken opslaan? Denk aan spades, tuinslangen en tuingereedschap! Zet ze netjes in de vuilnisbak en maak ruimte voor nog meer spullen!
 
  Vermijd geurtjes
Leeg de brandstoftanks van grasmaaiers, onkruidmaaiers en bladblazers alvorens ze op te slaan. Vermijd nare geurtjes en kom na een paar maanden niet tot de vaststelling dat je eiken kleerkast naar grasmaaier ruikt.
Wij zijn je beste buren
Klop even aan bij de manager op het kantoor voor advies of om een trolley te lenen om die zware taart te verplaatsen. Bedank hem met een puntje als je dat wil. Chocolade mag altijd.
 

 

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij

Gerelateerde informatie