Wat is opslagruimte?

Als u een oplossing zoekt voor uw gebrek aan ruimte, dan heeft Shurgard Self-Storage een breed aanbod aan opslagruimtes voor zowel particulieren als bedrijven. Miljoenen mensen hebben al de voordelen ontdekt van het innovatieve opslagconcept van Shurgard.

Bij Shurgard Self-Storage kunt u flexibele, veilige en kosteneffectieve opslagruimtes huren in gebouwen die speciaal ontworpen zijn voor opslag.

Of u nu een paar bezittingen wilt opslaan of uw gehele inboedel; u vindt altijd een oplossing op maat bij Shurgard. U kunt een opslagruimte huren voor zolang u zelf wilt zelfs vanaf 1 dag. Bij Shurgard krijgt u een persoonlijke opslagruimte die wordt afgesloten met een speciaal ontworpen slot dat uw eigendom is. Dat betekent dat u de enige bent die toegang heeft tot uw opslagruimte. In België biedt Shurgard beveiligde opslagruimte in regio Brussel, in Antwerpen, Luik, Gent, BruggeLeuven en Kortrijk. Shurgard heeft ook opslagruimtes in zes andere Europese landen.

 Opslagruimte huren voor particulieren    Opslagruimte huren voor bedrijven

Particuliere opslag

Shurgard biedt opslagruimte voor particulieren. Deze opslagruimtes worden gebruikt bij verhuizingen en tijdensverbouwingen, maar ookals mensen tijdelijk in het buitenland gaan werken. Shurgard biedt ook opslagruimte aan studenten, of voor het stallen van motoren en auto's, voor meubelopslag en voor wijnopslag.

 

Zakelijk opslag

Shurgard biedt opslagruimte voor bedrijven om archieven op te slaan, voor het opslaan van promotiematerialen, tijdelijke en seizoensgebonden voorraden, kantoormeubilair, expositiematerialen zoals stands, bouwgereedschap, etc. Alle opslagruimtes zijn schoon, goed verlicht en beveiligd.

Ruimtecalculator

Als u niet zeker weet hoeveel opslagruimte u nodig heeft, gebruik dan onze ruimtecalculator om de juiste maat opslagruimte te kiezen.
 

Prijzen opslagruimte

Shurgard heeft een gevarieerd aanbod aan opslagruimtes en opties zoals geventileerde opslagruimtes en direct toegankelijke opslagruimtes. Er is altijd een oplossing die past binnen uw budget. Meer informatie over onze prijzen voor opslagruimte.

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij

Gerelateerde informatie