‘Self-storage’ opslagruimte te Luik

Het Archeoforum doorzoeken en de Montagne de Bueren verlichten, de TGV verwelkomen in het station van Luik-Guillemins en de boemeltrein op schema houden in de steenkoolmijn van Blegny, 391 historische gebouwen beschermen en 6000 boetiekjes en bistro’s in het oog houden, de begrafenis van Mâti l’Ohé op poten zetten en dan ook nog eens tot economische hoofdstad van Wallonië uitgeroepen worden... is er iets dat Luik niet kan? Shurgard beschouwt het dan ook een hele eer aan deze creatieve golf te mogen bijdragen door opslagruimtes en meubelbewaring aan te bieden aan hele scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Luik vanaf €1 voor de eerste maand!


€1* voor de eerste maand huur van uw opslagruimte (geen minimum huurtermijn)? Da’s goedkoper dan een Café liégeois! Maak nu gebruik van onze kwaliteitsvolle low-cost opslagruimtes!

Selecteer een vestiging in Luik en vraag een offerte aan:

Waarom kiezen voor Shurgard in Luik


  • Makkelijk dichtbij, zowel voor bedrijven en particulieren in en rondom de stad Luik, maar ook voor wie uit Huy, Verviers, Waremme komt. Uw Shurgard vestiging is makkelijk te bereiken via de E40 of de E25 (afrit Rocourt, vlak bij de Cora) of met bus 74.
  • Makkelijke openingsuren: U heeft altijd toegang tot uw opslagruimte. De normale toegangstijden zijn van 6 uur ‘s morgens tot 11 uur ’s avonds, maar u kunt ook op aanvraag 24-uurs toegang krijgen.
  • Makkelijk in gebruik: parkeren is geen enkel probleem en u kunt zelfs voor de deur van uw opslagruimte staan om uw spullen snel en efficiënt in- en uit te laden.
  • Beveiligde omgeving: om te zorgen dat u, en u alleen, toegang tot uw opslagruimte heeft, zijn alle Shurgard opslagvoorzieningen uitgerust met een pincodeslot. Met onze camerabewaking houden wij alles goed in de gaten.

 

Hulp nodig bij het verhuizen? Maak het u gemakkelijk. U kunt verhuisdozen, inpakmateriaal, noppenfolie en tape bij ons kopen. Wij zijn specialisten op het gebied van inboedelopslag, maar ook voor bedrijfsvoorraden. Wij geven u graag advies.

 

Dankzij onze scherpe prijzen is huren bij Shurgard voor iedereen weggelegd. Wij helpen ook graag studenten van de Universiteit van Luik, en de HELMO hogeschool met het opslaan van hun spullen.

 

Selecteer een van de bovenstaande vestigingen om een opslagruimte te reserveren.


21 Shurgard vestigingen in België tot uw beschikking:Onze Shurgard vestiging in Nederland in de omgeving van Luik:


Huur nu en betaal slechts €1 voor de eerste maand huur, zelfs als u maar één maand huurt!

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij