Opslagruimte huren in Leuven

Thuishaven van de allereerste Belgische universiteit en het beroemde Stella Artois is natuurlijk Leuven, waar men al jaren de dorst naar kennis kan lessen en waar tal van studentikoze feestjes worden gebrouwen. Maar ook hier steekt ondertussen de moderniteit de kop op en vragen nieuwe ondernemers zich af: waar moeten we in hemelsnaam al onze uitrusting kwijt? Bij Shrugard, uw expert in opslagruimtes en meubelbewaring!

Opslagruimten in Leuven: €1 voor de eerste maand


Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. U huurt al een opslagruimte in Leuven vanaf €1* voor de eerste maand, ongeacht de duur. Reserveer uw opslagruimte nog vandaag!

Selecteer een vestiging in Leuven om prijzen te zien:

Waarom kiezen voor Shurgard in Leuven


  • Makkelijk dichtbij voor bedrijven en particulieren in Leuven of de omgeving van Vlaams Brabant: Shurgard Leuven is strategisch gesitueerd op de Tiensesteenweg te Kessel-Lo, bijna meteen aan de kruising tussen de N3 en de N25 – op 2km van de Brabanthal en vlak bij Vanden Borre Leuven en de Bioplanet.
  • Makkelijke openingsuren: u heeft 7 dagen op 7 toegang tot uw opslagruimte, van 6 uur ’s morgens tot 11 uur ’s avonds.
  • Makkelijk in gebruik: parkeren is geen enkel probleem dankzij een overdekt laadstation en u kunt zelfs voor de deur van uw opslagruimte staan. Wij hebben ervoor gezorgd dat u uw spullen makkelijk in- en uit kunt laden zonder tijd te verliezen – of nat te worden.
  • Beveiligde omgeving: u bent de enige die een sleutel en toegangscode tot uw opslagruimte heeft. Onze vestigingen worden beveiligd door bewakingscamera’s en onze opslagruimtes zijn goed geïsoleerd, droog en verlucht.

 

Wat wil een mens nog meer? Inpakmateriaal zegt u? Geen zorgen: verhuisdozen, noppenpapier, plakband... allemaal te koop bij onze Shurgard vestiging in Leuven. Handig en efficiënt - zoals alle oplossingen van Shurgard.

 

Shurgard biedt in Leuven flexibele opslagruimtes aan: u kunt bij ons online de gewenste opslagunit reserveren, of u nu gaat verhuizen, gaat renoveren, of op wereldreis gaat. Beëindigen is ook zonder kosten.

 

Onze scherpe tarieven zijn ook interessant voor studenten van de KUL of van de Vlerick Business school die van kot willen veranderen.

 

Voor zakelijke gebruikers zoals winkeleigenaren, onderaannemers en webshop-eigenaren zijn de opslagruimtes van Shurgard ideaal als tijdelijke opslag voor seizoensgebonden artikelen. Ook bedrijven die op zoek zijn naar archiefruimte (voor licenties, contracten, …) kunnen bij Shurgard terecht.

 

Selecteer een van de bovenstaande vestigingen om een opslagruimte te reserveren.


21 Shurgard vestigingen in België tot uw beschikking:


Huur nu en betaal slechts €1 voor de eerste maand huur, zelfs als u maar één maand huurt!

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij