‘Self-storage’ opslagruimte te Kortrijk

Kortrijkenaren hebben een neus voor zakendoen, dat blijkt wel uit hun centrale rol in de grote Europese driemacht Rijsel – Kortrijk – Doornik. Eveneens geïnteresseerd in deze economische wisselwerking is Shurgard, die zelf ook een meerwaarde weet te bieden: de verhuur van opslagruimte en meubelbewaring voor wie geen geschikte kelder, garage of opslagplaats heeft om uw activiteiten uit te bouwen – of om uw levensstandaard te kunnen behouden.

Opslagruimte huren in Kortijk vanaf €1 voor de eerste maand!


€1* voor de eerste maand huur van uw opslagruimte (geen minimum huurtermijn)? Maak nu gebruik van onze kwaliteitsvolle low-cost opslagruimtes!

Selecteer een vestiging in Kortrijk en vraag een offerte aan:

Waarom kiezen voor Shurgard in Kortrijk


  • Makkelijk dichtbij voor bedrijven en particulieren in Kortrijk en de omliggende gemeentes, zoals bijvoorbeeld Kuurne, Buda, Heule, Harelbeke... Uw Shurgard vestiging is strategisch gelegen aan de Ring, naast Shopping Kortrijk Noord, aan de kruising van de N395b en de N50. Ook makkelijk bereikbaar met bus 52.
  • Makkelijke openingsuren: u heeft 7 dagen op 7 toegang tot uw opslagruimte, van 6 uur ’s morgens tot 11 uur ’s avonds.
  • Makkelijk in gebruik: parkeren is geen enkel probleem en u kunt zelfs voor de deur van uw opslagruimte staan om uw spullen snel en efficiënt in- en uit te laden.
  • Veilige ruimtes, toegang met pincode en camerabewaking: uw spullen worden veilig opgeslagen bij ons. U bent de enige die toegang heeft tot uw opslagunit met een persoonlijke pincode.

 

Wat wil een mens nog meer? Inpakmateriaal zegt u? Verhuisdozen, noppenfolie, tape... allemaal te koop bij onze vestiging in Kortrijk. Makkelijk en uiterst professioneel - zoals alle oplossingen van Shurgard.

 

Kortrijkse opslagmogelijkheden voor iedereen. Als u op zoek bent naar permanente of tijdelijke opslagruimte voor particulieren of bedrijven, kunt u vertrouwen op Shurgard. U heeft de keuze uit verschillende groottes en soorten opslagruimtes en alle onze ruimten zijn veilig, geventileerd en goedkoop.

 

Wij helpen ook graag studenten van het KULAK of de Katho en Howest hogescholen met het opslaan van hun materialen en spullen.

 

Selecteer een van de bovenstaande vestigingen om een opslagruimte te reserveren.


21 Shurgard vestigingen in België tot uw beschikking:


Huur nu en betaal slechts €1 voor de eerste maand huur, zelfs als u maar één maand huurt!

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij