‘Self-storage’ opslagruimte te Gent

Uitgestrekte vlaktes zijn er in Gent nauwelijks te bespeuren! Hoog boven de horizon torenen bijvoorbeeld het Belfort, de Sint-Baafskathedraal en de muren van het Gravensteen uit. Vroeger was Gent de hoofdstad van het Graafschap Vlaanderen, tegenwoordig is het een kruispunt van Europese snel- en waterwegen. Gent groeit als geen ander, denk maar aan de textiel- of informaticasector, de industrie van voeding en biotechnologie. Deze kijk op bedrijventerreinmanagement deelt Shurgard ook door opslagruimtes per m² aan te bieden om uw activiteiten een flinke boost te bezorgen.

Opslagruimte huren in Gent vanaf €1 voor de eerste maand!


€1* voor de eerste maand huur van uw opslagruimte (geen minimum huurtermijn)? Maak nu gebruik van onze kwaliteitsvolle low-cost opslagruimtes.

Selecteer een vestiging in Gent en vraag een offerte aan:

Waarom kiezen voor Shurgard in Gent


  • Makkelijk dichtbij: er zijn 2 Shurgard vestigingen in Gent. De vestiging Gent-Kortrijksesteenweg is ideaal gelegen op een steenworp van Flanders Expo en op 5 minuten van de E40. Onze Shurgard vestiging Gent-Oostakker, die zich bevindt aan de N70 en bereikbaar is via de R4, is dan weer super handig voor bedrijven en particulieren in Destelbergen, Evergem, Eeklo, Zelzate...
  • Makkelijke openingsuren: u heeft 7 dagen op 7 toegang tot uw opslagruimte, van 6 uur ’s morgens tot 11 uur ’s avonds.
  • Makkelijk in gebruik: parkeren is geen enkel probleem en u kunt zelfs voor de deur van uw opslagruimte staan om uw spullen snel en efficiënt in- en uit te laden.
  • Beveiligde omgeving: u bent de enige die een sleutel en toegangscode tot uw opslagruimte heeft. Onze vestigingen worden beveiligd door bewakingscamera’s en onze opslagruimtes zijn goed geïsoleerd, droog en geventileerd.

 

Wat wil een mens nog meer? Inpakmateriaal zegt u? Geen probleem: verhuisdozen, noppenpapier, plakband... allemaal verkrijgbaar in onze vestigingen in Gent. Shurgard, experts in het verhuur van opslagruimte.

 

Dankzij de goede bereikbaarheid bent u snel bij onze Shurgard vestigingen. Dat geldt voor inwoners en bedrijven van Drongen, Merelbeke, maar ook van De Pinte of Nevele. Wij helpen u graag bij uw opslag.

 

Studenten van de Universiteit Gent of de Artevelde Hogeschool die dringend op zoek zijn naar een betaalbare opslagplaats (bijvoorbeeld als ze van kot willen verhuizen of een buitenlandse stage gepland hebben).

 

Particulieren uit Afsnee, Deinze, Deurle, Ledeberg of Beervelde die graag hun meubels willen opslaan bij een verhuis, erfenis of verbouwingswerken. Of u nu voor korte of lange termijn iets zoekt, Shurgard verhuurt u de perfecte opslagruimte aan een zacht prijsje. Precies, da’s nog mooier dan het Lam Gods.

 

Selecteer een van de bovenstaande vestigingen om een opslagruimte te reserveren.


21 Shurgard vestigingen in België tot uw beschikking:


€1 voor de eerste maand huur, ongeacht de duur

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij