‘Self-storage’ opslagruimte te Brussel

De multiculturele, bruisende hoofdstad van Europa trekt de echte levensgenieters onder ons aan. Maar zelfs al hebben Brusselaars (net als alle Belgen) een baksteen in de maag, de hoge vastgoedprijzen blijken toch moeilijk te verteren. Niet iedereen heeft namelijk een kelder of garage ter beschikking om zijn rommel op te slaan– laat staan een Grote Markt. Gelukkig is er Shurgard, specialist in de verhuur van opslagruimte en meubelbewaring aan zeer scherpe prijzen!

Opslagruimte huren in Brussel vanaf €1 voor de eerste maand!


€1* voor de eerste maand huur van uw opslagruimte (geen minimum huurtermijn)? Of bent u bang dat de service dan ook low-budget blijkt? In tegendeel! Shurgard garandeert u naast een persoonlijk onthaal ook optimale flexibiliteit en veiligheid.

Selecteer een vestiging in de regio Brussel en vraag een offerte aan:

Waarom kiezen voor Shurgard in Brussels


  • Makkelijk dichtbij: met 11 vestigingen in en om Brussel, is er altijd wel een Shurgard vestiging bij u in de buurt, die tevens gemakkelijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.
  • Makkelijke openingsuren: u heeft 7 dagen op 7 toegang tot uw opslagruimte, van 6 uur ’s morgens tot 11 uur ’s avonds.
  • Makkelijk in gebruik: parkeren is geen enkel probleem en u kunt zelfs voor de deur van uw opslagruimte staan om uw spullen snel en efficiënt in- en uit te laden.
  • Veiligheid gaat boven alles: al onze locaties hebben camerabewaking. Alleen u heeft toegang tot uw opslagunit via een PIN code en een persoonlijke sleutel.

 
Wat wil een mens nog meer? Verpakkingsmateriaal zegt u? U hoeft daarvoor het hele land niet af te reizen, wij verkopen namelijk in al onze Brusselse vestigingen verhuisdozen, noppenfolie, tape... Handig en efficiënt, zoals alle oplossingen bij Shurgard dat zijn.

 

Flexibele oplossingen voor bedrijven: KMO’s, webshops in het Hoofdstedelijk Gewest die nood hebben aan een vaste of tijdelijke opslagruimte (om seizoensgebonden artikelen of gereedschap te bewaren). Ook onderaannemers, van Brussels Airport bijvoorbeeld, die op zoek zijn naar een archiefruimte (om licenties, contracten of reclamedrukwerk te bewaren) kunnen bij Shurgard terecht.

 

Onze scherpe tarieven zijn ook interessant voor VUB en Erasmusstudenten die dringend op zoek zijn naar een betaalbare opslagplaats in Brussel (die bijvoorbeeld van kot willen verhuizen of een buitenlandse stage gepland hebben).

 

Particulieren die in het centrum of aan de rand wonen en graag hun meubels willen opslaan bij een verhuis, erfenis of verbouwingswerken. Of u nu voor korte of lange termijn iets zoekt, kom bij Shurgard de gepaste opslagruimte huren – en dat aan een fijn prijsje, bij een bedrijf dat vooruit denkt.

 

Alle onze vestigingen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Binnen de ring R0 liggen 4 Shurgard vestigingen. De andere vestigingen rond Brussel zijn ook makkelijk te bereiken via de Ring, E19, N2, N5, N6. Bij Shurgard kunt u voor de deur parkeren, en het is gratis.

 

Selecteer een van de bovenstaande vestigingen om een opslagruimte te reserveren.


21 Shurgard vestigingen in België tot uw beschikking:


Huur nu en betaal slechts €1 voor de eerste maand huur, zelfs als u maar één maand huurt!

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij