‘Self-storage’ opslagruimte te Brugge

De 117.000 inwoners van het Venetië van het noorden mogen trots zijn op de diversiteit van hun bezoekers: zo verwelkomen, verblijden en herbergen zij ruim 1,5 miljoen toeristen per jaar. Maar waar, tussen al die kanalen en middeleeuwse monumenten, kan een mens dan al die koopwaren en uitrusting kwijt die bijdragen tot de groei van uw omzet? Bij Shurgard natuurlijk: uw expert in de verhuur van opslagruimte en meubelbewaring, midden in de hoofdstad van West-Vlaanderen.

Opslagruimte huren in Brugge vanaf €1 voor de eerste maand!


€1* voor de eerste maand huur van uw opslagruimte (geen minimum huurtermijn)? Maak nu gebruik van onze kwaliteitsvolle low-cost opslagruimtes!

Selecteer een vestiging in Brugge en vraag een offerte aan:

Waarom kiezen voor Shurgard in Brugge


  • Makkelijk dichtbij, niet alleen voor alle Bruggelingen, maar ook voor bedrijven en inwoners gevestigd aan de rand (Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries, Oostkamp, Blankenberge, Maldegem...): Shurgard Brugge ligt op 5 minuten van het centrum, langs de Damse Vaart-Zuid, en is makkelijk bereikbaar via de R30 en de N9.
  • Makkelijke openingsuren: u heeft 7 dagen op 7 toegang tot uw opslagruimte, van 6 uur ’s morgens tot 11 uur ’s avonds.
  • Makkelijk in gebruik: parkeren is geen enkel probleem en u kunt zelfs voor de ingang van uw opslagruimte staan om uw spullen snel en efficiënt in- en uit te laden.
  • Veiligheid gaat boven alles: al onze locaties hebben camerabewaking. Alleen u heeft toegang tot uw opslagunit via een PIN code en een persoonlijke sleutel.

Wat wil een mens nog meer? Verpakkingsmateriaal zegt u? Maak u geen zorgen: verhuisdozen, noppenfolie, tape... zijn allemaal te koop bij onze Shurgard vestiging in Brugge. Uiterst professioneel - zoals alle oplossingen van Shurgard.

 

Heeft u een KMO’s in Zeebrugge of een bedrijf in Brugge en bent op zoek naar ruimte voor uw inventaris of archief? Bij Shurgard vindt u de oplossing.

 

Ook voor studenten aan het Europacollege die op zoek zijn naar een betaalbare opslagruimte, bijvoorbeeld gedurende een buitenlandse stage.

 

Particulieren die bijvoorbeeld in Koolkerke, Sint-Pieters, Varsenare, Loppem of Damme wonen en graag hun meubels willen opslaan bij een verhuis, erfenis of verbouwingswerken. Of u nu voor korte of lange termijn iets zoekt, Shurgard verhuurt u net zoveel vierkante meter als u nodig heeft. Aan een prijsje natuurlijk, voor onze West-Vlaamse vrienden.

 

Selecteer een van de bovenstaande vestigingen om een opslagruimte te reserveren.


21 Shurgard vestigingen in België tot uw beschikking:


Huur nu en betaal slechts €1 voor de eerste maand huur, zelfs als u maar één maand huurt!

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij