‘Self-storage’ opslagruimte te Antwerpen

Wie Antwerpen zegt, denkt aan diamanten, de zoo, de musea, de hippe winkels...en begint meteen weg te dromen. Maar ieder huisje heeft zijn kruisje natuurlijk! Wie het namelijk groots ziet, heeft ruimte nodig, en al strekt de koekenstad zich uit over ruim 204 km², de Sinjoren krijgen het af en toe toch wat benauwd. Gelukkig steekt Shurgard een handje toe door opslagruimtes te verhuren, en dat aan super voordelige prijzen.

Opslagruimte huren in Antwerpen vanaf €1 voor de eerste maand!


€1* voor de eerste maand huur van uw opslagruimte (geen minimum huurtermijn)? Shurgard biedt u een kwaliteitsvolle low-cost service!

Selecteer een vestiging in Antwerpen en vraag een offerte aan:

Waarom kiezen voor Shurgard in Antwerpen


  • Makkelijk dichtbij: onze Shurgard vestigingen liggen verspreid in Antwerpen: in het Centrum, in Noord en Zuid. U heeft de keuze tussen Shurgard Aartselaar aan de A12, Shurgard Antwerpen-Centrum op 5 minuten van de Ring, Shurgard Linkeroever tussen de N70 en het Galgenweel, en Shurgard Merksem vlak bij het Bouckenborghpark
  • Makkelijke openingsuren: u heeft 7 dagen op 7 toegang tot uw opslagruimte, van 6 uur ’s morgens tot 11 uur ’s avonds.
  • Opslagmogelijkheden voor korte en lange termijn: Of u nu maar een maand wilt huren, of een langere periode gebruik wilt maken van onze opslagmogelijkheden, het kan bij Shurgard.
  • Beveiligde omgeving: u bent de enige die een sleutel en toegangscode tot uw opslagruimte heeft. Onze vestigingen worden beveiligd door bewakingscamera’s en onze opslagruimtes zijn goed geïsoleerd, droog en verlucht.

Wat wil een mens nog meer? Inpakmateriaal zegt u? Maak het uzelf gemakkelijk: verhuisdozen, noppenfolie, tape... allemaal te koop bij onze vestigingen in Antwerpen. Helemaal top dus - zoals alle oplossingen van Shurgard.

 

Opslagmogelijkheden in Antwerpen voor iedereen. Gaat u verhuizen? Op wereldreis? Wat uw situatie ook is, als u op zoek bent naar permanente of tijdelijke opslagruimte kunt u vertrouwen op Shurgard. Zeker in Antwerpen, waar ruimte schaars is, is het soms lastig de juiste opslagruimte te vinden. Zoek niet verder; Shurgard levert u veilige, geventileerde en goedkope opslagruimtes.

 

Antwerpen heeft zoveel te bieden, het is geen wonder dat vele studenten uit Universiteit Antwerpen ook na hun studie kiezen voor deze prachtige stad. Verhuizen is niet nodig, want Shurgard helpt u ook in de regio bij de opslag van uw kostbare spullen. Ook voor bedrijven biedt Shurgard passende opslagruimtes: voor archieven, inventaris, seizoensartikelen en gespecialiseerd gereedschap – u kunt het allemaal opslaan bij Shurgard.

 

Selecteer een van de bovenstaande vestigingen om een opslagruimte te reserveren.

 

21 Shurgard vestigingen in België tot uw beschikking:


€1 voor de eerste maand huur, ongeacht de duur

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij