Hoeveel opslagruimte heeft u nodig?

Bereken de grootte van uw opslagruimte

Onze ruimtecalculator helpt u om te bepalen hoeveel opslagruimte u nodig heeft en om de maat te kiezen die daar het beste bij past. De afmetingen kunnen verschillen van de afbeeldingen, maar de ruimte is vergelijkbaar met de opslagruimten die wij bieden. Als u weet welke maat u nodig heeft, kunt u een vestiging zoeken in de buurt, de beschikbare ruimtes bekijken en de juiste maat opslagruimte reserveren.

 Bereken uw opslagruimte

Alle standaard opslagruimtes bij Shurgard zijn gemiddeld ongeveer 3 meter hoog. Wij raden u aan om gebruik te maken van de hoogte om ruimte en geld te besparen. Shurgard biedt verschillende opties om aan uw wensen te voldoen: geventileerde opslagruimten, opslagruimten met directe toegang en opslagruimten op de verdiepingen. Daarnaast hebben alle vestigingen gratis trolleys die u kunt gebruiken om uw bezittingen te verplaatsen van uw voertuig naar uw opslagruimte. Al onze vestigingen zijn schoon, beveiligd en goed verlicht. 

Als u nog niet 100% zeker bent van de maat van de opslagruimte, geen probleem: de vestigingsmanager helpt u bij het kiezen van een opslagruimte die aan uw wensen voldoet. 
 

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 500 08

Bel me terug

Bel mij

Gerelateerde informatie