Over Shurgard Belgïe

Dankzij innovatieve expertise en een klantgerichte benadering heeft Shurgard meer dan 1 miljoen klanten. Shurgard heeft ruim 221 self storage vestigingen in 7 landen in Europa (Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Verenigd Koninkrijk en Zweden) en ruim 2 200 in de Verenigde Staten. U kunt dus niet alleen terecht in Shurgard Self Storage België. Ook in Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk helpt Shurgard u aan de juiste opslagruimte.

Het Shurgard concept ontstond in 1970 in de Verenigde Staten (in de staat Washington) toen de oprichter Chuck Barbo een gat in de markt ontdekte. Shurgard bood particulieren en bedrijven extra opslagruimte om hun overtollige goederen of archieven op te slaan. In 1994 ontstond het idee voor uitbreiding in Europa en in 1995 was de Europese vestiging in Brussel een feit: de eerste Shurgard Self-Storage vestiging opende haar deuren in Vorst. Sinds augustus 2006 werkt Shurgard samen met Public Storage, ’s werelds grootste eigenaar en exploitant van self storage faciliteiten met meer dan 1 miljoen klanten en meer dan 2 400 vestigingen.

Shurgard beschikt over klantvriendelijke medewerkers om een uitstekende service naar onze klanten te kunnen bieden. Shurgard staat zowel in Europa als in de Verenigde Staten bekend om haar service, beveiliging, betrouwbaarheid, gemak en netheid. Het succes in Europa kunnen we zeker aan dit hoge serviceniveau toeschrijven.

 

Werken bij Shurgard
Zoek carrieremogelijkheden bij Shurgard. 

Shurgard vacature-site

 

Contact
U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Contact opnemen met Shurgard

Executive Officers

 

Marc Oursin
Chief Executive Officer

 

Jean Kreusch
Chief Financial Officer

 

Duncan Bell
VP Operations

 

Ammar Kharouf
VP Human Resources and Legal

 

Jean-Louis Reinalda
VP Real Estate